Kaprifol

 
 
 
En av de absolut underbaraste upplevelserna under försommarkvällarna är när luften fylls av doften av kaprifol. De doftar så ljuvligt. När de stora nattfjärilarna svärmar runt dem blir upplevelsen nästan övernaturlig. I år har jag ännu inte sett nattfjärilarna men jag hoppas att de hittar hit innan kaprifolen blommat ut.

Kommentarer
Postat av: Jennie, Exxa och Lova

Fick en chock när jag läste om Cémbra... :-( Tårarna bara forsade och jag är så himla ledsen för din skull Ylwa! <3 Jag kan tänka dig hur du mår, Cémbra var ju för dig som Exxa är för mig, livskamraten, bästa vännen, stödet som alltid fanns där. Jag vet inte vad jag kan säga men jag vill att du ska veta att jag tänker på dig! Och som många har skrivit så kommer hon bli ihågkommen genom sina fina barn och barnbarn, det är förmodligen ingen tröst just nu men kanske kan bli längre fram... Hör av dig om du behöver prata eller om jag kan göra något. Stor kram från oss!!

Svar: Tack snälla du. Det tar tid att komma över och saknaden kommer att finnas länge. Det är så mycket som hela tiden påminner om henne. Men det är väl så det ska vara. Ju mer älskad i livet desto större blir saknaden. Jag är så oerhört tacksam att jag fick dela livet med henne, den korta tiden det varade, även om det var ett långt hundliv.
snowstreams.blogg.se

2013-06-12 @ 12:45:14
URL: http://exxas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0